Een greep uit de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. 

Portretfotografie, Reclamefotografie, Bedrijfsfotografie, Straatfotografie, Geboortefotografie, Studiofotografie, Catalogusfotografie, Schoolfotografie,

Zwangerschapsfotografie, Naaktfotografie, Kunstfotografie, Natuurfotografie, Modefotografie, Persfotografie, Huwelijksfotografie, Kinderfotografie,

Sportfotografie, Nachtfotografie, Evenementenfotografie, Dierenfotografie, Boudoirfotografie, Stockfotografie, Modelfotografie.

 

De kosten van een shoot of ook wel fotosessie daar zijn de kosten verschillend in, ik maak graag custom made shoots d.w.z. op de wens van de klant.

Ik reken door de band genomen per half uur € 50,00 exclusief reis kosten, per gereden kilometer reken ik € 0,45 (buiten Amersfoort)

 

Wat krijg je voor je geld:

  • Foto's in hoge resolutie
  • Op lokatie bespreekbaar
  • Duur: circa 1.5 uur
  • Foto's worden gecorrigeerd op kleur en licht
  • Eventuele kleine oneffenheden worden verwijderd
  • De foto's worden in JPG en RAW format gemaakt, je mag altijd de mooiste uitkiezen die dan in hoge resolutie worden nabewerkt in Photoshop 2023.
  • Meer dan 6 personen? ook dat is mogelijk, neem contact met mij op !

Evenementen: 

Regelmatig maak ik evenementen aan op facebook. Denk aan een gekleurde rookshoot, door middel van rookgranaten die 60 tot 90 seconden blijven roken. Er worden dan foto’s gemaakt door meerdere fotografen. Voor deze evenementen vraag ik een vergoeding.

Wanneer ontvang ik mijn foto's: 

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken de gemaakte foto’s in je mailbox of ik stuur je een link koppeling om het te downloaden naar het apparaat van keuze.

TFP shoots:

Regelmatig heb ik TFP shoots. Deze shoots zijn om mijzelf het een en ander aan te leren en/of te testen. TFP shoot zijn shoot waar geen kosten aan verbonden zijn ik als fotograaf als het model hebben mooie foto's van de shoot.

Festivals:

Je zou mij kunnen tegenkomen op festivals zoals: Elfia, Castlefest of het Keltsfest.

Kinderfotografie:

Kinderen tot 18 jaar fotografeer ik in het bijzijn van de ouders.

Waar worden mijn foto's opgeslagen:

De gemaakte foto’s worden opgeslagen op mijn fotoserver. Mocht u foto’s kwijt zijn, dan kunt u bij mij navragen of ik de foto’s nog op de server hebt staan.

De eerste shoot:

Vooraf aan de shoot vind ik het fijn een gesprek met elkaar te hebben. Ik ga je het een en ander uitleggen hoe we de fotoshoot het beste kunnen aanpakken. Deze werkwijze spreekt mensen erg aan. Zo weten ze waar ze aan toe zijn en kunnen ze hun eigen ideeën inbrengen. Dit is ook om geen onverwachte situaties krijgen. Alle foto’s worden in overleg met elkaar gemaakt. Vooraf bespreken we welke soort(en)  kleding er gebruikt wordt.

Promotie doeleinden:

Bij fotoshoots vraag ik of ik een paar foto’s mag gebruiken voor promotie doeleinden en/of aanvulling van mijn portfolio.

Alle genoemde prijzen zijn een richtlijn het hangt sterk af van wat de wensen precies zijn, na overleg met elkaar kan ik een gerichte prijs geven.